Hoe een attest behalen ?

Wij attesteren in groepscertificatie uw bedrijf voor FSC® en/of PEFC. Om uw FSC® en/of PEFC producten in uw gamma op te nemen en ze met een label te mogen en kunnen verkopen kiest u ons als adviseur.

Op een eenvoudige manier en met een lage administratieve inspanning kan uw bedrijf in overeenstemming gebracht worden met alle criteria van het FSC® of PEFC-systeem.  Met een aantal type-documenten, die U vanaf dag 1 kan gebruiken, bent U klaar om gelabelde producten te mogen verkopen.  Indien u interesse heeft neemt U vrijblijvend contact met ons op zodat we U verder kunnen begeleiden in dit groepscertificeringsproces. (+32 (0) 470 234.204 of fsc-pefc@bcca.be)

In een vrijblijvend en kosteloos introductiegesprek leggen wij U graag uit wat wij voor U doen en wat van U verwacht wordt.

Gecertificeerd zijn in groepsmanagement staat voor een eenvoudige werkwijze én een lage kostprijs !

Met een FSC® of PEFC-certificaat en de COC-nummer kan men gelabelde hout en houtproducten verkopen. Zo kunt U aan uw klant de garantie geven dat het hout of de houtproducten die U aanbiedt beantwoordt aan alle principes en criteria van verantwoord bosbeheer.

“In de bouwsector zijn wij de beste partner voor uw FSC® en/of PEFC-certificering”